برناکامبوچا
از on اردیبهشت 3, 2019  در تغذیه /
0 امتیاز 353 نظرات 0 پسندها 0 نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

یک پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از نوشیدنی کامبوجا به درمان بسیاری از بیماری‌های گوارشی و مزمن کمک می‌کند.

 

محمد عبدالهی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛گفت: کامبوچا نوشیدنی شفابخشی است که از تخمیر نوعی قارچ طبیعی بدست می‌آید و با رژیم غذایی درست و استفاده مکرر آن می‌توان مانع بروز بسیاری از بیماری‌ها شد.

وی بیان کرد: این روزها قارچ کامبوچا به دلیل فواید بی‌شمارش در بین طرفداران تغذیه سالم محبوبیت بسیاری پیدا کرده است.

عبدالهی در مورد فرآیند تخمیر این قارچ تصریح کرد: تخمیر و تولید این نوشیدنی از ترکیب چای سبز، شکر و قارچ کامبوچا در طول یک هفته بدست می‌آید.

وی در خصوص فواید این اکسیر جوانی عنوان کرد: این شربت با حفاظت از سیستم ایمنی و گوارشی بدن می‎تواند با سموم ناشی از داروهای شیمیایی و انواع آلودگی‌ها مقابله و آنها را به ترکیبات قابل دفع در بدن تبدیل کند.

نوشیدنی کامبوچا همچنین با آزادسازی آهن موجود در چای و جذب این ماده از سبزیجات، باعث افزایش هموگلوبین خون، انتقال اکسیژن به بافت ها و رفع خستگی مزمن می‌شود.

عبدالهی با بیان اینکه کامبوجا با تنظیم متابولیسم بدن به کاهش وزن و تناسب اندام کمک می کند، اظهار کرد: این شربت با داشتن حجم بالایی از ویتامین ث در پیشگیری عوارضی چون آسیب های سلولی، تشکیل تومورهای سرطانی، بیماریهای التهابی و از کار افتادن سیستم ایمنی بسیار موثر است.

وی با اشاره به اینکه قارچ کامبوچا به شکل مؤثری زخم های دستگاه گوارش را درمان می ‌کند، ادامه داد: این شربت سبب کاهش قند خون و درمان دیابت‌های عصبی شده و برای افرادی که نارسایی کلیوی دارند، بسیار مفید است.

عبدالهی درباره موارد منع مصرف کامبوچا یادآور شد: خانم‌های باردار و شیرده، کودکان، اشخاصی که زخم معده دارند و یا اسید معده‌شان بالاست، هرگز نباید از این شربت استفاده کنند.

0
Total votes: 0
برناکامبوچا
به نام خدا برنا کامبوچا با هدف ارتقاء سطح سلامتی جامعه و ارائه محصولات جایگزین نوشابه‌های مضر صنعتی، تحقیقات خود را در زمینه نوشیدنی‌های گیاهی تخمیری از سال 1387 به همت جمعی از متخصصین صنعت و دانشگاه شروع و در واحد تحقیق و توسعه شرکت ، موفق به طراحی و تولید نوشیدنی تخمیری کامبوچا بر پایه طب سنتی گردید. این واحد تولیدی تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و عضو انجمن جهانی تولیدکنندگان کامبوچا می باشد . همانطور که می‌دانید هر محصولی می‌تواند با کیفیت متفاوتی تولید شود و کامبوچا نیز از این قاعده مستثنی نیست. برنا کامبوچا از یک نوع چای خاص و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تهیه می‌شود که همین مسئله باعث ایجاد تمایز محصول ما با سایر محصولات شده است. ما به روشی خاص با اضافه نمودن گیاهان دارویی به این نوشیدنی طعمی متفاوت، با خواص بیشتر را برای شما تولید ، و این باعث افتخار ماست که نوشیدنی کاملاً طبیعی و ارگانیک بدون استفاده از هیچ‌گونه مواد افزودنی و نگه‌دارنده‌های شیمیایی را به شما عرضه می‌کنیم . پروانه بهره برداری از سازمان صنعت معدن و تجارت به شماره 28091 پروانه بهره برداری از وزارت درمان بهداشت و آموزش پزشکی به شماره 12868 پروانه ساخت و نشان سیب سلامت از سازمان غذا و دارو به شماره 36/15160 دارای نشان و تاییدیه حلال
اولین نفری باشید که پسند می کنید