Lemon pepper
قیمت :تماس بگیرید
Lemon pepper is a good and remarkable spice for flavoring a variety of fried foods , dishes with no
Pinto Beans
قیمت :تماس بگیرید
Packages: 450, 700 and 900 gr
Carton Quantity: 12
اسفند 3, 2018
دسته: گیاهان دارویی
461 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم
دمنوش رویبوس Rooibos:
دمنوش Rooibos که در جنوب آفریقا آنرا با نام های “mountain tea ” ، ” red tea ” ، “red bush” و ” red leaf ” می شناسند، در ژاپن نیز با نام ” long life tea ” شناخته می شود .رنگ این گیاه در اثر آب و هوای کوهستانی این کشور ، و بر اثر تابش آفتاب از رنگ سبز به قرمز تغییر می کند .
خواص دمنوش رویبوس
از ویژگی های آن می توان به موارد زیر اشاره داشت :
منبع غنی مس، آهن ، پتاسیم ، کلسیم ، فلوراید ، روی ، سدیم ، منگنز، آلفا هیدروکسی و منیزیم
یک نوشیدنی کاملا طبیعی و موثر بر سلامتی بدن
دمنوش رویبوس به دلیل نداشتن کافئین برای خانم های باردار هم مناسب می باشد .
آرامش بخش و رفع کننده مشکلاتی از قبیل بی خوابی ، زود رنجی ، تند خوئی ، سر درد ، تنش های عصبی و فشار خون بالا
به دلیل داشتن منیزیم برای سیستم عصبی بسیار مناسب می باشد
موثر در رفع اسپاسم های عضلانی و دل پیچه ها و دل درد های نوزادان
دمنوش رویبوس بهبود دهنده انواع آلرژی ها مانند آسم ، اگزما می باشد .
دارا بودن آنتی اکسیدان های تقویت کننده ی بدن
به تعویق انداختن روند پیری
رفع کننده عطش
یکی از مناسب ترین نوشیدنی ها برای افراد دارای کلیه سنگ ساز، دمنوش رویبوس می باشد .
طریقه دم کردن دمنوش رویبوس
بهتر است که به صورت رقیق آنرا میل نمایید به این صورت که هر تی بگ برای دو لیوان یا چهار فنجان قابل استفاده می باشد و اگر آنرا دم کنید رنگ و طعم بهتری را ایجاد می کند .به این صورت که یک تی بگ را به همراه دو لیوان آب جوش در یک قوری ریخته و مدت 15 دقیقه صبر می کنید تا دمنوش رویبوس آماده گردد.
شما می توانید آن را به همراه میوه های تازه از قبیل سیب قرمز نیز دم کنید و از طعم آن لذت ببرید . لازم به ذکر است که پسندیدن طعم های جدید کاملا سلیقه ای بوده ولی اگر که چند فنجان از این دمنوش بنوشید مطمئنا مورد پسندتان واقع خواهد شد.
اسفند 3, 2018
دسته: گیاهان دارویی
360 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم
نام های دیگر: زیره سفید، کمون، سنوت.
طبیعت آن: خیلی گرم و خشک است.
ترکیب شیمیایی: پی.سیمن، دی.پنتن، کومین آلدئید، کومینل الکل، روغن ثابت، تانن، رزین.
خواص درمانی:
1- آن را بخورید. گرم کننده، محلل، خشک کننده و قابض است.
2- آنرا در سرکه بخسانید و بعد برشته کنید و بخورید. اسهالی که از رطوبت و بلغم باشد را بند می آورد.
3- کوبیده آنرا با آب و سرکه مخلوط کنید و بخورید، برای درمان سختی تنفس و خفقان سرد از نظر تقویت معده، کبد، تحریک اشتها، تحلیل باد و نفخ، رفع سکسکه رطوبتی و ترشی غذا در معده را از بین می برد.
4- آنرا نرم بکوبید و با آب کرفس مخلوط کرده و بخورید. انگل های معده را از بین می برد.
5- مزه مزه کردن آن برای تسکین درد دندان مفید است.
احتیاط مصرف: مضر ریه است.
مصلح آن کتیرا می باشد.
اسفند 3, 2018
دسته: گیاهان دارویی
434 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم
گیاه به لیمو
گياه به ليمو با نام علمي Aloysia citriodora، گياه بومي آمريكاي جنوبي بوده اما امروزه به علت زيبايي،عطر دلپذير و خواص بيشماري كه دارد، در استان هاي شمالي ايران كشت مي شود.
گياه به ليمو، درختچه اي است به ارتفاع 3 تا 6 متر با برگ هاي ساده سرنيزه اي به طول 7 تا 10 سانتي متر، برگ ها بخش دارويي گياه را تشكيل داده و بويي شبيه ليمو دارند.
ماده ی اصلي برگ به ليمو را اسانس تشكيل مي دهد كه مواد عمده اسانس اين گياه سيترال و ليمونن هستند. ساير تركيبات طبيعي برگ تري ترپنها، موسيلاژ و تانن مي باشد.
ليمونن از بين برنده ي بيماري رفلاكس معده، سوزش سر دل و نيز داراي اثر ضد درد، ضد التهاب، ضد باكتريايي و ضد قارچی می باشد. اين ماده سم زداست و در پاك سازی كبد نقش موثر دارد. ليمونن مانع از تجمع چربي در كبد و درنتيجه ابتلا به كبد چرب می شود همچنين در تحقيقات به عمل آماده عنوان شده ليمونن با مهار اشتها و افزايش متابوليسم چربي به كاهش وزن كمك می كند.
سیترال یک ضد عفونی کننده قوی است و در درمان عفونت های دستگاه گوارش، از جمله هلیکوباکتر پیلوری که مسئول بسیاری از موارد زخم معده مي باشد، مفید است. اين ماده داراي خواص ضد اسپاسم است و به كاهش اسپاسم روده كه ممكن است به دليل عفونت روده باشد، كمك می كند. سيترال داراي خاصيت آرام بخشی می باشد.
به طور كلی: از به ليمو در درمان سوء هاضمه، سردردهای يك طرفه، دردهای عصبی و علائم سرماخوردگی استفاده می شود.به ليمو تب بر، ضد اسپاسم و ضد خستگی بدن، آرامبخش و آرام كننده ی اعصاب است.
براي تقويت معده، رفع درد شكم، دل پيچه و كاهش نفخ موثر است. برطرف كننده تپش قلب، سرگيجه و تسكين دهنده ی ميگرن می باشد.
موارد احتياط مصرف:
در بيماران دچار نارسايی كليوی و همچنين در دوران آبستني و شيردهی مي بايست از مصرف مقادير زياد به ليمو اجتناب نمود.
ميزان مصرف:
براي مصرف اين گياه به صورت دمكرده 1 تا 2 قاشق مرباخوري از برگ تازه يا يك عدد دمنوش كيسه ای را در يك فنجان آب جوش دم كرده، درب آن را بپوشانيد و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه دم بکشد، سپس ميل نمائيد.
برای بزرگسالان 3 تا 5 فنجان در طول روز نوشیده شود
اسفند 3, 2018
181 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم
مطابق این ویژگی ها کاپینگ نه فقط راهی برای مقایسه انواع قهوه بلکه روشی است که برای کنترل کیفیت آن نیز استفاده می شود.
روند کاپینگ
دو روش برای کاپینگ وجود دارد: کیفی و کمی.
کاپینگ کیفی(Quality Cupping) :
معیاری است برای شناخت عیوب و یا ویژگی هایی که میتوانند طعم های قهوه را شکل دهند.
کاپینگ کمی(Quantity Cupping) :
معیاری برای اندازه گیری تنوع یا شدت مشخصه های قهوه یا به طور خلاصه برای مقایسه آن ها با یکدیگر است. ما میتوانیم یک سری از قهوه ها همچون قهوه های گواتمالا را در مقایسه با یکدیگر با توجه به شدت و تنوع مشخصه های طعمی و آروماتیک آنها مشخص کنیم که متعلق به چه گروه و دسته ایی هستند.
اساسا کاپینگ کیفی پروفایل کلی طعم قهوه را مشخص می کند اما کاپینگ کمی کلاس قهوه را مشخص می کند.
یک نوع متداول دیگر از کاپینگ نیز وجود دارد که کاپینگ فنی (Technical Cupping) نامیده می شود این روش اطلاعات بسیار مفیدی را به تولید کنندگان نشان خواهد داد. چرا که این روش تمامی خصوصیاتی که ممکن است در طی فراوری خیس (Wet Process) تغییر کرده باشند را اندازه گیری می کند همچون دلیل وجود طعم های متفاوت که در قهوه می توان پیگیری کرد.
کاپینگ قهوه های متفاوت در یک زمان اطلاعات بسیاری در مورد پروفایلهای طعمی آنها خواهد داد. قبل از کاپینگ از وزن کردن قهوه ی خود غافل نشوید.
کاپینگ فنی موارد زیر را مورد بررسی قرار میدهد:
در مورد دانه ی سبز قهوه : ظاهر، تاثیر فرایند خشک کردن، درصد رطوبت، سایز، عطر و رنگ
در مورد دانه ی رست شده: کیفیت، همگن بودن، عیوب
در مورد چشایی قهوه: عطر آروما، شیرینی، اسیدیتی، بادی، طعم، بالانس، کیفیت طعمی یا عیب طعمی.
کاپینگ می تواند یک روش رسمی برای اندازه گیری کیفیت قهوه باشد. البته بدین معنا نیست که کاپینگ مختص متخصصین قهوه است. دوست داران قهوه هم می توانند صرفا به خاطر علاقه ای که به قهوه دارند و شناخت بهتر قهوه در جلسات کاپینگ شرکت کنند. همین طور این روش به آنها کمک میکند تا بهانه ای برای بحث در مورد نوشیدنی که دوست دارند به دست آورند.
منبع: دوماهنامه تخصصی صنعت قهوه
اسفند 3, 2018
دسته: تغذیه
301 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم
فواید مصرف قهوه برای سلامتی
شاید دانستن این نکته که قهوه مفید و سالم است برای بعضی از افراد عجیب باشد. ولی واقعیت دارد. قهوه سرشار از آنتی اکسیدانها و مواد سودمند است که باعث بهبود سلامتی شما میشوند. مطالعات نشان میدهند که کسانی که قهوه مینوشند کمتر در معرض برخی از بیماریهای خطرناک میباشند. در این مقاله، برخی از مهمترین فواید نوشیدن قهوه که در مطالعات و آزمایشهای فراوان به اثبات رسیده است بیان میشود:
1- قهوه درصد ابتلا به افسردگی را کاهش میدهد.
تا کنون قهوه به عنوان یکی از عوامل در کاهش خطر ابتلا به سرطان های کبد و روده ی بزرگ که سومین و چهارمین سرطان های رایج در جهان هستند، شناخته شده است.
افرادی که 4 تا 5 فنجان قهوه در روز مینوشند در حدود 40 درصد کمتر به سرطان کبد و 15 درصد کمتر به سرطان رودهی بزرگ دچار میشوند.
2- قهوه در کاهش درد مؤثر است.
تحقیقات انجام شده در دانشگاه ایلی نوی (Illinois University) نشان داده است که نوشیدن 2 تا 3 فنجان قهوه در روز میتواند تا حدودی سطح دردهای آگاهانه را کاهش دهد. این تحقیقات در دانشگاه جورجیا (Georgia University) هم تکرار شد و نشان داد نوشیدن قهوه تا 48 درصد بر کاهش دردهای عضلانی مؤثر است.
3- قهوه به حفظ بافت ماهیچه ای کمک میکند.
وقتی قهوه مینوشید مغز شما مادهای ترشح میکند به نام فاکتور نورونزایی مشتق شده از مغز (Brain-Derived Neurotrophic Factor) یا (BDNF) که نیروی محرکهی ماهیچهها را قراهم میآورد. بدون این فاکتور ضروری، ماهیچهها بیشتر به سمت ضعف میروند. اساساً کافئین باعث جلوگیری از تحلیل قوای جسمانی در سنین بالا (کهنسالی) و همینطور کاهش خطر آسیب و جراحت میگردد.
4- قهوه باعث کاهش خطر ابتلا به نقرس میشود.
نقرس نوعی بیماری است که به دنبال افزایش اسید اوریک خون پدیدار میگردد. نوشیدن 6 فنجان قهوه به طرز چشمگیری (در حدود 59 درصد) خطر ابتلا به نقرس را در مردان کاهش میدهد
اسفند 3, 2018
دسته: تغذیه
330 نظرات
بسم اتلله الرحمن الرحیم
خوراکی های معتدل
خوراکی های معتدل، خوراکی هایی هستند که مقدار گرمی آنها به حدی نیست که موجب افزایش صفرا شود یا میزان سردی آنها به حدی نیست که موجب افزایش بلغم شود و برای همه انواع مزاج ها مناسب می باشند.
نمونه ای از خوراکی های معتدل عبارتند از: روغن حیوانی، روغن زیتون، روغن کنجد، کره حیوانی، روغن هسته انگور، خرما، کشمش، بادام شیرین، کاسنی، خرفه، بید، توت، عسل، سبزی، سیر، پیاز، زیتون، کرفس، خاکشیر، آب گوشت، انار، عناب، آب زرشک روزی یک تا دو لیوان، کاهو، سکنجبین، شیره انگور، سرکه، آب لیمو و ….
تغذیه با توجه به طبع در دوران پیری
در دوران پیری به علت سردی طبع، امکان بروز یبوست، ضعف قوای جسمانی و سیستم ایمنی بدن، افزایش خلط بلغم و سودا، سنگ کلیه و مثانه، آسم و ناتوانی در اندام ها وجود دارد که برای کاهش این مشکلات روغن مالی بدن با روغن های گرم مثل روغن بادام یا کنجد بسیار مفید است.
همچنین افراد پیر باید از خوردن خوراکی های بلغم زا و سودا زا مثل بادمجان سرخ کرده، هندوانه، خیار، جگر سفید، ماهی ساردین و قهوه بدون استفاده از مصلح آنها خودداری کنند.
خوردن میوه هایی مثل انجیر و آلو در فصل تابستان و انجیر خشک پخته شده در آب و شیر برای افراد پیر در فصل زمستان مفید است.
چای سبز لیمو عسلی - دکتر آز
قیمت :تماس بگیرید
چاي سبز ليموعسل سرشار از آنتي اكسيدان و ويتامين C، حاوي تركيبات قابض مقوي معده، کاهش دهنده فشار خون،