منو
از amir Bassir
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
یک متخصص کودکان و نوزادان میگوید: بیشترین موارد آسیبِ دیدهشده در مطبها و کلی...
06 January, 21:59
بر اساس تحقیقات جدید، جراحی چاقی ممکن است تا ۲۵ درصد به کاهش خطر ابتلا به سرطان ...
25 August, 14:05
انجمن داروسازان ایران، قیمت برند شیرخشک وارداتی که اخیرا در داروخانهها توزیع شد...
23 November, 09:00
ایجی۵ امیکرون آخرین زیرسویه ویروس کرونا که به نام عمومی Eris شناخته میشود، طی ...
13 August, 07:45
ایران در حوزه پروتزهای دندانی، وضعیت خوبی دارد. بهگفته حسینعلی ماهگلی، رئیس دان...
26 September, 07:08
بالاخره پس از چند مرحله تعویق در برگزاری آزمون استخدامی پرستاران، ۲۱ مهر به عنوا...
28 August, 10:30
Similar news
سالمندان منابع ارزشمندی از دانش و تجربه هستند و سهم زیادی در چگونگی روند رشد جام...
04 October, 14:35
یک تحقیق جدید نشان میدهد که کاهش رسوبات چربی کلسترول به نام پلاک شریانی، حتی تا...
03 September, 21:21
اگر احساس میکنید همیشه بعد از خوردن تخم مرغ دچار بثورات پوستی یا درد در ناحیه م...
21 October, 07:03
انجمن داروسازان ایران، قیمت برند شیرخشک وارداتی که اخیرا در داروخانهها توزیع شد...
23 November, 09:00
دیابت به عنوان یکی از بیماریهای مهم و در حال افزایش در جامعه ایرانی مطرح است ام...
18 November, 09:54
ایران جزو کشورهای با آمار بالای شیوع بیماریهای نادر است، چند روز پیش هم ۱۰ بیما...
01 November, 05:39
پربیننده ترین اخبار
انگلستان قصد دارد هر سال سن قانونی برای خرید سیگار را افزایش دهد تا نسلی بدون سی...
16 October, 06:45
پربیننده ترین اخبار
انگلستان قصد دارد هر سال سن قانونی برای خرید سیگار را افزایش دهد تا نسلی بدون سی...
16 October, 06:45