سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیت‌های ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
بر اساس تحقیقات جدید، جراحی چاقی ممکن است تا ۲۵ درصد به کاهش خطر ابتلا به سرطان ...
25 August, 14:05
انجمن داروسازان ایران، قیمت برند شیرخشک وارداتی که اخیرا در داروخانه‌ها توزیع شد...
23 November, 09:00
سرپرست مرکز ملی آموزش‌های مهارتی و حرفه‌ای علوم پزشکی در وزارت بهداشت به برگزاری...
27 June, 14:10
ای‌جی۵ امیکرون آخرین زیرسویه ویروس کرونا که به نام عمومی Eris شناخته می‌شود، طی ...
13 August, 07:45
ایران در حوزه پروتزهای دندانی، وضعیت خوبی دارد. به‌گفته حسینعلی ماهگلی، رئیس دان...
26 September, 07:08
بالاخره پس از چند مرحله تعویق در برگزاری آزمون استخدامی پرستاران، ۲۱ مهر به عنوا...
28 August, 10:30
رئیس سازمان غذا و دارو گفت: داروهای با فناوری بالا در دنیا تولیدکنندگان محدودی د...
10 July, 08:33
Similar news
یک تحقیق جدید نشان می‌دهد که کاهش رسوبات چربی کلسترول به نام پلاک شریانی، حتی تا...
03 September, 21:21
اگر احساس می‌کنید همیشه بعد از خوردن تخم مرغ دچار بثورات پوستی یا درد در ناحیه م...
21 October, 07:03
انجمن داروسازان ایران، قیمت برند شیرخشک وارداتی که اخیرا در داروخانه‌ها توزیع شد...
23 November, 09:00
دیابت به عنوان یکی از بیماری‌های مهم و در حال افزایش در جامعه ایرانی مطرح است ام...
18 November, 09:54
مدیرکل دفتر امور حمایتی و توانمندسازی وزارت رفاه جزئیات اجرای طرح ملی تامین غذای...
27 November, 07:29