منو
از amir Bassir
سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیتهای ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
تومورهای مغزی کشنده را میتوان به زودی با استفاده از آزمایشاتی به سبک تستهای کو...
06 November, 08:56
مسئول بسییج جامعه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از حمایت کام...
04 November, 12:46
تبلیغات در زمینههای مختلف به ویژه زیبایی در تابلوهای تبلیغاتی، فضای مجازی، و......
06 September, 10:16
تمدید اعتبار بیمه بازنشستگان دولت به هیچ وجه نیازمند مراجعه حضوری به دفاتر پیشخو...
13 November, 10:22
Similar news
روده سالم برای سلامت کلی مهم است و چندین نوع غذا و عنصر موجود در غذا وجود دارند ...
19 October, 21:35
سخنگوی اورژانس اعلام کرد که تعداد شهدای حادثه تروریستی کرمان به ۷۳ نفر افزایش پی...
03 January, 13:13
نخستین بیمارستان تخصصی- دولتی کودکان پس از انقلاب امروز با حضور رئیسجمهور به عن...
05 October, 21:03
زائران اربعین امسال بیش از ۱۰۰ هزار خدمت درمانی تنها در یک درمانگاه دریافت کردن...
07 September, 12:07
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: درخصوص وضعیت روانی جامعه و ارائه خدمات ...
14 October, 18:28
۲۳ هزار بیمار تالاسمی در ایران زندگی میکنند که در طول ۵ سال گذشته، ۷۰۰ نفر از آ...
13 November, 07:46
پربیننده ترین اخبار
انگلستان قصد دارد هر سال سن قانونی برای خرید سیگار را افزایش دهد تا نسلی بدون سی...
16 October, 06:45
پربیننده ترین اخبار
انگلستان قصد دارد هر سال سن قانونی برای خرید سیگار را افزایش دهد تا نسلی بدون سی...
16 October, 06:45