سدیم کلرید یا نمک به عنوان یک چاشنی، به بهبود طعم غذا کمک میکند. سدیم یکی از الکترولیت‌های ضروری است که بدن برای انجام هرکاری، از هضم غذا گرفته تا انقباض عضلات و حتی پلک زدن به آن نیاز دارد، اما امروزه مصرف سدیم بیشتر از مقداری است که بدن در حالت معمول بدان نیاز دارد.
Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
در بخش‌های دولتی و غیردولتی ۲۲۶ هزار پرستار مشغول کارند که در ۱۰۶۱ بیمارستان مشغ...
07 June, 09:42
تومورهای مغزی کشنده را می‌توان به زودی با استفاده از آزمایشاتی به سبک تست‌های کو...
06 November, 08:56
مسئول بسییج جامعه پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتقاد از حمایت کام...
04 November, 12:46
تبلیغات در زمینه‌های مختلف به ویژه زیبایی در تابلوهای تبلیغاتی، فضای مجازی، و......
06 September, 10:16
تمدید اعتبار بیمه بازنشستگان دولت به هیچ وجه نیازمند مراجعه حضوری به دفاتر پیشخو...
13 November, 10:22
شبکه جهانی جراحی قلب به عنوان مرجع جهانی داوری دستاوردهای این حوزه، در آخرین ارز...
09 December, 13:16
Similar news
روده سالم برای سلامت کلی مهم است و چندین نوع غذا و عنصر موجود در غذا وجود دارند ...
19 October, 21:35
سخنگوی اورژانس اعلام کرد که تعداد شهدای حادثه تروریستی کرمان به ۷۳ نفر افزایش پی...
03 January, 13:13
نخستین بیمارستان تخصصی- دولتی کودکان پس از انقلاب امروز با حضور رئیس‌جمهور به عن...
05 October, 21:03
 زائران اربعین امسال بیش از ۱۰۰ هزار خدمت درمانی تنها در یک درمانگاه دریافت کردن...
07 September, 12:07
خیلی از خانواده‌ها به اهدای اعضای عزیز مرگ مغزی خود رضایت نمی‌دهند. چون تصور می‌...
28 May, 04:19
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره گفت: درخصوص وضعیت روانی جامعه و ارائه خدمات ...
14 October, 18:28
۲۳ هزار بیمار تالاسمی در ایران زندگی می‌کنند که در طول ۵ سال گذشته، ۷۰۰ نفر از آ...
13 November, 07:46
رئیس انجمن تالاسمی ایران از آمار بالای بیماران تالاسمی در استان‌های شمالی و جنوب...
15 June, 05:52