ضایعات غذا در ایران ۳۵ میلیون تن و در اتحادیه اروپا ۹۰ میلیون تن در سال است. بیشترین ضایعات غذا در ایران هم مربوط به نان، میوه، برنج و سبزیجات است.
Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
مجری مطالعات بالینی واکسن کوو ایران برکت از تایید و انتشار مقاله کارایی این واکس...
26 September, 06:18
در قرن بیست و یک شاهد ورود چندین محصول آنالوگ انسولین و اصلاح رژیم‌های انسولین و...
01 October, 10:39
ناخودآگاه شما عمیق‌ترین لایه شناخت شماست و دسترسی به آن به دلیل مکانیسم‌های داخل...
16 September, 06:55
معاون آموزش و پژوهش سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در نتیجه تلاش‌های انجام شده در...
08 October, 09:02
عمل‌های جراحی زیادی در خصوص کمر وجود دارد که با توجه به نوع آن‌ها همیشه نگرانی‌ه...
01 November, 09:16
Similar news
عضو کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا با هشدار در مورد افزایش موارد بستری ناشی از...
11 September, 07:02
از هر هزار تولد، ۳ تا ۴ نوزاد ایرانی با کم‌کاری تیروئید متولد می‌شود و عدم شناسا...
12 October, 05:37
رئیس اداره پایش زنجیره تامین دارو سازمان غذا و دارو با اشاره به تأمین داروی بیما...
19 August, 12:50
ایران در شاخص‌های اهدای خون با اروپا و آمریکا رقابت می‌کند و حتی در یکی دو مورد ...
02 December, 03:08
مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم توجه به مقوله «پیشگیری...
07 August, 19:38
تمدید اعتبار بیمه بازنشستگان دولت به هیچ وجه نیازمند مراجعه حضوری به دفاتر پیشخو...
13 November, 10:22
شبکه بهداشت و درمان چابهار به انتشار کلیپی در فضای مجازی درخصوص فوت ۲ نوزاد دختر...
08 June, 08:38