گوشت مصنوعی به عنوان جایگزینی برای گوشت حیوانات معمولی ظاهر شده و نیاز به تولید مواد غذایی پایدار را به دلیل افزایش جمعیت جهان برطرف می‌کند. اما پایدارتر بودن گوشت مصنوعی نسبت به گوشت حیوانی جای بحث دارد، زیرا نتایج تحقیقات در مورد تأثیرات گوشت کشت شده بر سلامت، ایمنی و محیط زیست قطعی نیست.
Read more - Original news link
اولین نفری باشید که پسند می کنید
Similar news
طبق قانون بیمه سلامت زنان تا ۴۹ سالگی و مردان بدون محدودیت سنی می‌توانند از خدما...
01 October, 03:00
تاکنون بیش از یک میلیون نفر در سامانه‌های صندوق حمایت از بیماری‌های خاص و صعب‌ال...
20 August, 08:09
بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت از آمادگی کشورمان برای اعزام فوری کارکنان بهداشتی و...
11 December, 05:57
یک کارشناس ارشد سازمان جهانی بهداشت (WHO) درخصوص یک بیماری کشنده گفت: این بیماری...
08 October, 09:35
وزیر بهداشت به رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران دستور داد رئیس یکی از بیمارستان‌های...
05 August, 07:22
متانول یا الکل صنعتی ماده خطرناکی است که بعضا توسط سودجویان در مشروبات الکلی دست...
23 June, 18:21
اکنون ۵۷ هزار و ۳۵۶ زوج نابارور در سامانه‌های الکترونیک بیمه سلامت نشاندار شده‌ا...
15 September, 04:30
تقریبا اکثر محققین و مجلات علمی معتبر، تشخیص با روش عنبیه‌ شناسی را فاقد اعتبار ...
30 October, 04:30
Similar news
رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت علل گرمازدگی شیرخواران و کودکان زیر ۵ سال و...
03 August, 08:48
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای مبتنی بر نظر کمیته علم...
25 July, 13:29
نتایج یک مطالعه‌ در ۲۰۲۳ نشان داد که نور خورشید می‌تواند منجر به تغییرات خلقی در...
21 August, 06:47
مدیرعامل سازمان انتقال خون ایران گفت: تا جای ممکن از تزریق خون و فرآورده باید ام...
11 November, 10:00
این جمله را بارها شنیده‌اید: «مردم از خنده!». هرچند این اصطلاح اغراق‌آمیز به نظر...
20 November, 04:15
معاون مرکز آمار و فناوری اطلاعات سازمان بیمه سلامت ایران، در خصوص پر هزینه‌ترین ...
11 September, 08:02