دکترحسین روازاده
از on مهر 3, 2020
24 نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

سس سنتی
مواد لازم:
روغن زیتون 1 لیوان، ارده کمتر از نصف قاشق غذاخوری، نخود پخته 6 الی 7 قاشق غذاخوری، سیر 1 حبه، نمک 1 قاشق چای‌خوری، فلفل قرمز نصف قاشق چای‌خوری، آب لیموترش تازه نصف استکان.
طرز تهیه:
تمام مواد را در مخلوط‌کن کاملاً‌ مخلوط کنید تا سس یکنواختی به دست آید. در صورت رقیق شدن، یک قاشق غذاخوری نخود پخته را به سس اضافه کنید و مجدداًً‌ آن را مخلوط کنید تا غلظت مناسبی پیدا کند. این سس بسیار خوشمزه است و پایه‌ سس‌های دیگر به شمار می‌آید. از این سس می‌توان برای تهیه سالاد‌ها استفاده کرد.

این سس لینت‌دهنده‌ دستگاه گوارش است.

طرز تهیه سس خانگی

پست شده در: دسرها