حکیم حسین خیراندیش
از on مهر 5, 2020
24 نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

خورشت کنگر

خورشت کنگر از غذاهای خوشمزه و خورشت های پر طرفدار فصل بهار می باشد.

کنگر جزء سبزیجاتی هست که در فصل بهار وارد بازار می شود. که با طبعی گرم به هضم غذا کمک کرده و برای دستگاه گوارش نیز مفید هست.

همچنین این خورشت باعث پاکسازی عمومی بدن و کبد، از مواد زائد می‌شود.

برای درست کردن یک خورشت عالی و خوشمزه، به مواد زیر نیاز داریم:

کنگر تیغ گرفته و خرد شده، گوشت گوسفند، پیاز، آبغوره، سبزی نعنا و جعفری، نمک و فلفل و روغن.

طرز تهیه خورشت کنگر :

ابتدا پیاز را با کمی روغن تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کرده و مجدد تفت می دهیم. ۳پیمانه آب در قابلمه ریخته و به مدت ۳ ساعت اجازه پخت می‌دهیم. کنگر خورد شده را چند دقیقه روی آتش ملایم تفت داده و سپس نعنا و جعفری را نیز به آن اضافه می کنیم و ده دقيقه دیگر تفت می دهیم. پس از پخت کامل گوشت، کنگر و سبزی سرخ کرده را همراه نمک، فلفل و آبغوره اضافه کرده؛ در ۱۵ دقیقه آخر شعله را زیاد کنید تا خورشت به روغن بنشیند.

از این خورشت بهاری لذت ببرید و با پخت آن، از فوایدش بهره مند شوید.

موارد منع مصرف:

فقط فراموش نکنید بهتر است زنان باردار، افرادی که سنگ کیسه صفرا دارند و اشخاصی که نسبت به کنگر یا ماده سینارین، حساسیت دارند؛ از مصرف برگ کنگر پرهیز کنند.

 

طرز تهیه خورشت کنگر ، آموزش پخت غذاهای سنتی
طرز تهیه خورشت کنگر ، آموزش پخت غذاهای سنتی
پست شده در: غذاها