دکترحسین روازاده
از on مهر 3, 2020
22 نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

کاچی (غذای زائو)

مواد لازم:

آرد گندم یا آرد برنج1 لیوان، روغن اعلای حیوانی 200-300 گرم، شکر 1 لیوان، زعفران و آب به مقدار لازم.

طرز تهیه:

آرد را در روغن سرخ کرده قهوه‏اى که شد شکر را در آب گرم حل نمایید و زعفران را اضافه کرده و کم‌کم به آرد اضافه کنید و ملایم هم بزنید. چند جوش که زد و آردها کاملاً حل شده و به صورت فرنى درآمد بکشید و گرم‌گرم میل نمائید. در اندازه آب آن باید دقت شود که مانند حلوا سفت و یا مانند سوپ، آبکى نشده باشد.
نکته: کاچى با آرد گندم از نظر نیرو کامل‌تر و با آرد برنج از جهت طعم بهتر می‌شود. اصل کاچى روغن اعلاى حیوانى آن است و این‏که روى ظرف را روغن بپوشاند.

کاچى در رگ و پى زائو دویده نیروى از دست رفته را به او باز می‌گرداند و باعث خوبى و زیادى شیر او می‌شود. در قدیم معمولاً از بعد زایمان تا سه روز به زائو کاچى می‌دادند.

طرز تهیه کاچی

پست شده در: غذاها