دکترحسین روازاده
از on مهر 3, 2020
22 نظرات
بسم الله الرحمن الرحیم

مواد لازم

گوشت بره 300 گرم، به متوسط 3 عدد، لپه به میزان لازم، پیاز متوسط 1 عدد، سرکه شیره یا سرکه به عنوان چاشنی، روغن، فلفل، زردچوبه، نمک به مقدار لازم.

طرز تهیه:

پیازداغ درست کرده گوشت را تکه ‏تکه کرده در آن تفت دهید و آب ریخته و آنرا بار کنید. نیم ساعت آخر، به را که تمیز کرده، هسته درآورده، شسته و خشک کرده ‏اید، به گوشت اضافه کنید و کمى نمک و فلفل و زردچوبه و چاشنى ‏اش را که سرکه شیره یا سرکه و عسل یا آبلیمو و عسل است زده و بگذارید جا بیافتد

خورشت به وسرکه شیره

پست شده در: غذاها