حکیم نوروزی
از on فروردین 9, 2019
44 views

بسم الله الرحمن الرحیم

مقدار دو کیلو دنبه گوسفندی را قطعه قطعه کرده در ظرفی (ترجیحا مسی قلع اندود) ریخته  دو لیوان ماست – یک لیوان سرکه – دوعدد پیاز خورد شده – نصف قاشق چایخوری پودر هل تازه به آن اضافه نموده شش ساعت  روی حرارت ملایم قرار داده تا دنبه کاملا ذوب شود سپس صاف کرده و در انواع خوراکیها از آن استفاده کنید این روغن نه تنها مضر نیست بلکه بسیار مفید میباشد

امام صادق(ع) میفرمایند به هر اندازه که روغن حیوانی استفاده شود به همان اندازه چربی زاید از بدن دفع میشود

پست شده در: تغذیه
کلمات کلیدی: روغن دنبه،