81 نظرات

بسم الله الرحمن الرحیم

از دیدگاه طب_سنتی ایرانی آغاز فصل بهار به معنای رعایت رژیم غذایی است

 با آغاز #فصل_بهار باید از مصرف غذاهایی که باعث افزایش تولید #خون در بدن می‌شود پرهیز کرد به دلیل اینکه در فصل بهار در بدن انسان فوران اخلاط رخ می‌دهد.

 همان‌طور که مشاهده شده با آغاز فصل بهار میزان سکته‌های مغزی و قلبی زیاد می‌شود لذا لازم است در این فصل از مصرف گوشت و غذاهای سنگین پرهیز کرده و مصرف غذاهای سبک مثل میوه و سبزی‌ها را جایگزین آنها کنیم.

یکی از معجون‌های بسیار مفیدی که می‌توان برای پذیرایی از میهمان‌ها در این ایام استفاده کرد #شربت_سکنجبین است.

 این شربت از دیدگاه طب ایرانی به یک #معجون هزار خواص معروف است که باعث #پاکسازی بدن می‌شود. سکنجبین باعث تقویت #کبد، #قلب و جلوگیری از #غلظت_خون خواهد شد. همچنین این شربت می‌تواند #آرام_بخش باشد.

معمولاً برای تهیه شربت سکنجبین   از سرکه، عسل، #عرق_نعنا و مقداری آب استفاده می‌شود که این مواد بنا به تشخیص پزشک می‌تواند تغییر کند.

پست شده در: تغذیه