82 views

بسم الله الرحمن الرحیم 

 موارد مصرف: 
نشاط آور، آتی اکسیدان، ضدسرطان و جلوگیری کننده از پوسیدگی دندان

 مقدار مصرف: 
روی 3 تا 4 بار، هربار یک عدد چای کیسه ای را در یک لیوان آب جوش به مدت 3-5 دقیقه دم کرده و میل نمایید.

  نکات قابل توجه: 

•اعتقاد بر آنست که قبل و بعد از دریافت فرآورده‌های آهن و در شیرخواران نباید از چای سبز یا ترکیبات پلی فنول آن استفاده نمود. 

شواهد موجود حاکی از آنست که مقادیر بیش از 250میلی لیتر در روز با سوخت و ساز آهن تداخل نموده و موجب کم خونی می‌شود. 

• شواهدی مبنی بر منع مصرف در حاملگی وجود ندارد با اینحال باید با پزشک مشورت نمود. 

• مصرف چای سبز در دوران شیردهی توصیه نمی‌شود. 

• مصرف بیش از حد کافئین که در چای سبز ( بیش از 5 فنجان در روز ) در بعضی از افراد باعث علائمی مانند عصبانیت، بیخوابی و بیقراری می‌شود. 

• افرادی که دارای بیماری فشار چشم هستند نباید استفاده کنند. 

• افرادی که میگرن دارند میزان مصرف کمی باید داشته باشند.

🌻   عوارض جانبی: مشاهد نشده است.

🌻   شرایط نگهداری: درجای خشک و خنک نگهداری شود.

🌻   وزن خالص: ۳۰ گرم

🌻   محتویات: ۱۵ بسته 2 گرمی

🌻   مجوز: دارای مجوز از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 

🌻   خواص چای سبز:
چای سبز یکی از پرطرفدارترین نوشیدنی‌های جهان است و نسبت به چای سیاه کمتر تخمیر می‌شود، در نتیجه آنتی اکسیدان‌ بیشتری دارد.

چای سبز منبع آنتی‌اکسیدانی به نام پلی فنول است. آنتی‌اکسیدان‌ها ترکیباتی هستند که رادیکال‌های آزاد را غیرفعال می‌کنند و مانع فعالیت آنها در تخریب سلول و مرگ سلولی می‌شوند. از طرفی رادیکال‌های آزاد، علت پیری زودرس، سرطان‌ها و بیماری‌های قلبی نیز هستند.

چای سبز با پیشگیری از پرفشاری خون، کاهش سطح چربی‌های خون و ممانعت از تشکیل لخته‌های خونی سلامت قلب را تضمین می‌کند.

مصرف چای سبز در افراد دیابتی باعث افزایش حساسیت به انسولین و تحمل گلوکز می‌شود. مطالعات نشان داده‌اند چای سبز در استفاده بهتر بدن از گلوکز موثر است. چای سبز در کاهش وزن هم نقش دارد.

 کافئین موجود در چای سبز میزان متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و پلی‌فنول آن نیز به سوختن چربی کمک می‌کند. آرامبخش است و باعث بهبود عملکردهای ذهنی شده و ریسک آلزایمر و کاهش حافظه را کاهش می‌دهد. چربی خون بالا فرایند پیری را تسریع می‌بخشد. چای سبز با کاهش سطح کلسترول بد خون باعث افزایش سلامت پوست می‌شود. همچنین کافئین چای سبز جریان خون را در سطح پوست افزایش داده و موجب دفع مواد زاید آن می‌شود. 

پلی‌فنولهای موجود در چای سبز با تحریک ساخت استخوان‌ها و کاهش تخریب آنها، ریسک پوکی استخوان را کاهش می‌دهند. از پوسیدگی دندان و تشکیل پلاکهای دندانی جلوگیری می کند.

پست شده در: محصولات